fbpx

Despre noi

Povestea noastra este povestea a 3 oameni cu modele culturale diferite care au pus, impreuna, intr-un business de familie, obsesia pentru lucruri facute cu responsabilitate, experienta antreprenoriala si pragmatism,  pasiunea pentru estetica italiana, pentru lucruri atemporale, materiale naturale, sustenabilitate.

Scopul nostru comun este acelasi, de a pastra intimitatea businessului, legatura directa cu clientii nostri, pastrarea aerului si a spiritului italian, completat cu latura artizanala a comunitatii pe care am creat-o cu ajutorul oamenilor din Harman, BRASOV, unde are loc productia. Ne straduim sa fim ce predicam, sa facem din lucruri complicate design simplu cu ajutorul know how ului italian pe care il invitam in fabrica, artizani de la care am invatat care e moliciunea corecta, trucuri despre croit sau cusut, sezuturi ca norii, structuri solide. Vrem sa schimbam inimi convingand ca produsul personalizat, facut pentru tine este noul lux. Producem de 10 ani canapele cu grija, atenție  in selectionarea materialelor pe care le folosim, reusind sa punem in valoare artizanatul local intr-un ciclu complet de producție in interiorul laboratorului nostru. 

Începând cu tâmplăria, continuând cu produsul in alb, de la croit și cusut pana la montaj și livrare, totul este făcut de noi, cu resurse interne.
Aceasta elasticitate ne permite sa putem produce modele care nu sunt standardizate,  împăcând gusturi și exigente dintre cele mai personale. 
Ultimul departament creat, unde confecționăm structuri din fier,  ne da mâna liberă in producția de design cu estetici avansate. 

Vânzarea se desfășoară direct, exclusiv in magazinele noastre monobrand, reușind astfel, prin evitarea unui pasaj in plus, al revanzatorului, sa oferim cel mai bun raport între calitate și preț și sa controlam cât se poate de mult relația pe care o avem cu cei care ne cumpara.

Magazine

magazine