fbpx

Doppio

Canapea Doppio 2016

In spiritul modeleleor care nu sunt doar ceea ce par la prima vedere, doppio e o alta canapea cu multe fete. Baza de o geometrie perfecta, structura zvelta dar si riguroasa contrasteaza cu sezuturile si spatarele moi, deranjate, detalii care fac din doppio un model greu de anticipat. 

Sufletul dublu al interioarelor, doppio are 2 fete, pernele putand fi folosite de ambele parti, si imbracate in texturi diferite, de iarna sau de vara, in sau catifea, pretioase sau prietenoase, culoare sau neutru, pattern sau simplu, cromatici diferite si combinatii sofisticate in acelasi prosdus si acelasi spatiu.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din fier imbracata in poliuretan dublat de un tesut de protectie.

Perne de sezut, spatar si bratele sunt umplute cu puf de gasca amestecat cu fibra siliconizata si fulgi de poliuretan dispuse in canale separate, cusute intre ele, imbracate in husa de bumbac cu textura densa pentru a impiedica penele sa iasa.

Husa suplimentara pt brate si spatar din velveteen.

Avand in vedere caracteristicile sale tehnice, canapeaua va capata in timp un aspect moale, trait, formarea cutelor in tesatura este absolut normala si nu poate fi motiv de reclamatie. Fermoarul care uneste cele doua fete, el insusi un element de design, subliniaza linia pernelor, ajuta la dehusarea lor rapida si sustine particularitatea discursului estetic.

Picioare din fier cu finisaj negru brunit inaltime 16.

Husa complet detasabila.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.