fbpx

fendi

Canapea Fendi 2024

Căptușite cu 3 tipuri diferite de spumă, de densități și forme diferite care să ajute la forma finală rotundă și comodă. Șezutul este practic o pernă moale ca un nor din care pleacă spătare de înălțimi diferite.
Gândite pentru a te bucura de ele în elemente independente, separate sau ca sisteme modulare care pot fi așezate chiar spate în spate. Ușor de manevrat astfel încât să îți poți redesena continuu casa, de pus în living, pe hol, în bucătărie, pe colț sau în centru. În lobby uri, spații publice dar mai ales în case unde rostul lor este să aducă oamenii împreună în poziții multiple de conversație, de citit sau pur și simplu de socializat.
Canapea, fotoliu, fotoliu maxi, cu spătare joase sau înalte, emfatizate, teatrale care să susțină singure ideea de design a unui spatiu, le poți alege oricum și te poți baza pe ele pentru când vrei să faci o declarație.
Minimaliste fără să fie plictisitoare, versatile, modulare.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din multistrat de lemn, imbracata cu poliuretan si husa protectiva.

Sezuturile si spatarele sunt din poliuretan high-resilience in diferite straturi si dacron. 

Husa complet detasabila.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.