fbpx

Ground

Canapea Ground 2013

Cu o linie eterna, un design sobru, cu proportii ideale pentru o pozitie relaxata, informala, Ground, reprezinta chintesenta confortului. Disponibil in varianta cu sezuturi cu puf de gasca, cu un aspect destructurat, relaxat, nobil, particular, diferit, primitor, ground este imaginea iconica a colectiei noastre. La fel si pentru varianta sezuturilor cu spuma care fac din el un model mai riguros, mai putin “botit”, dar la fel de comod.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din multistrat  lemn si derivate din lemn , imbracata cu poliuretan si husa protectiva.

Pernele de sezut umplute cu puf de gasca amestecat cu fibra siliconizata dispuse in canale separate, cusute intre ele in jurul unei inimi din poliuretan. Sunt imbracate in husa de bumbac cu textura densa pentru a impiedica penele sa iasa.
Optional sezuturile pot fi din poliuretan high-resilience si dacron.

Spatar
umplut cu puf de gasca si puf siliconat canalizat. Husa suplimentara de bumbac cu textura deasa. Perna de spatar este prevazuta cu cilindru, care ajuta la reglarea pozitiei in canapea si la fixarea ei pe spatarul canapelei, facand ca un model de canapea joasa, moderna sa fie si comod. Cilindrul are si rolul de tampon intre structura canapelei si spate.

Husa suplimentara pentru brate si spatar din velveteen.
Avand in vedere caracteristicile sale tehnice, canapeaua va capata in timp un aspect moale, trait, formarea cutelor in tesatura este absolut normala si nu poate fi motiv de reclamatie.

Optional, modelul poate avea mecanism pat cu saltea din poliuretan, densitate 23, inaltime 13 cu husa din bumbac dehusabila si lavabila.

Modelul este complet dehusabil.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.