fbpx

Ground

Canapea Ground 2013

Cu o linie eterna, un design sobru, cu proportii ideale pentru o pozitie relaxata, informala, Ground, reprezinta chintesenta confortului. Disponibil in varianta cu sezuturi cu puf de gasca, cu un aspect destructurat, relaxat, nobil, particular, diferit, primitor, ground este imaginea iconica a colectiei noastre. La fel si pentru varianta sezuturilor cu spuma care fac din el un model mai riguros, mai putin “botit”, dar la fel de comod.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

structura din multistrat  lemn si derivate din lemn , umplutura din poliuretan  cu husa protectiva.

pernele de sezut sunt din puf de gusca si fibra siliconata , sau

din poliuretan alta densitate si dacron .

pernele de spatar sunt din puf de gusca si fibra siliconata ..

optional, modelul poate avea mecanism pat cu saltea din poliuretan, densitate 23, inaltime 13 cu husa din bumbac dehusabila si lavabila.

modelul este complet dehusabil.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.