fbpx

Hendrix Jazz

Canapea Hendrix Jazz 2018

Clasica,  dar versatila, canapeua hendrix jazz este modelul cu un design familiar cu un aer de bun venit. Are un design contemporan, fara insa sa domine, comoda pentru intreaga familie.
Husa de spatar si brate este asamblata cu o panglica din ecopiele si o cusatura dubla care defineste repetitiv si regulat volumele, exemplu de maiestrie artizanala.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din multistrat din lemn si derivate din lemn, imbracat cu poliuretan si husa protectiva. 

Pernele de sezut sunt din poliuretan high-resilience si dacron. 

Pernele de spatar sunt din fibra siliconata, picioare din lemn de fag. 

Optional modelul poate avea mecanism pat cu saltea din poliuretan, densitate 23, inaltime 13 cu husa din bumbac dehusabila si lavabila. 

Modelul este complet dehusabil.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.