fbpx

Jack

Canapea Jack 2014

Simetria spatarelor si bratelor canapelei Jack, pozitia lor mereu schimbatoare,  echilibrul volumelor si al formelor, tehnologia care leaga designul si functionalitatea, personalitatea mereu schimbatoare in functie de inaltimile reglate, fac din Jack un sistem de sezuturi dinamic si sofisticat. 

Detaliile din metal puse in evidenta de linia sinuoasa a snurului care delimiteaza cusaturile sunt dovada bravurii croitoreselor noastre. 

Jack este special datorita pozitiilor diferite si independente ale mecanismelor bratelor si spatarelor, miscari care creeaza suprafete orizontale care pot sustine greutatea unei persoane si pozitii intermediare pentru sustinerea pernelor.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din multistrat din lemn, derivate din lemn si fier imbracata in poliuretan cu husa protectiva. 

Pernele de sezut sunt din poliuretan high-resilience si dacron. 

Pernele duble de spatar sunt umplute cu puf siliconat.

Modelul este complet dehusabil. 

Picioarele sunt o eleganta bara din otel cromat.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.