fbpx

Mick

Canapea Mick ( de la Jagger )2019

Cu o estetica simpla, contemporana, canapeaua Mick are picioare inalte, ca un toc cui, elegante, cu o forma bine modelata care subliniaza linia zvelta a modelului.  

Gratie spatarelor cu puf de gasca in combinatie cu sezuturile generoase cu densitate perfecta, Mick e o canapea foarte comoda  care te face sa te simti acasa, dar si  minimalista. Insertiile discrete din piele, care subliniaza linia cusaturilor sunt dovada savoir faire-ului cusatoreselor si croitoreselor noastre.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din fier si lemn, imbracata cu poliuretan  si husa protectiva.

Pernele de sezut sunt din poliuretan high-resilience si dacron.

Pernele de spatar sunt din puf de gasca si fibra siliconata.

Picioare din fier sau fier imbracat in lemn de stejar  h 17 mm.

Modelul este complet dehusabil.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.