fbpx

Pier Paolo

Canapea Pier Paolo 2023

Pier Paolo 2023
Eleganta atemporala, confort la superlativ intr-un model cu detalii tehnice subtile.
Structura metalica si umpluturi ale pernelor de sezut si spatar cu pene si puf de gasca, alaturi de spuma poliuretanica de inalta densitate, inderformabila. Cu un secret in interiorul pernelor de spatar si al bratelor care au un design identic cu al spatarelor, un mecanism care regleaza independent pozitiile cu usurinta, adaptandu-se si redesenandu-l astfel de fiecare data.
O canapea modulara moale, versatila in cel mai discret mod, care are mai multe module, pe care le poti combina la alegere: 1loc, 2 locuri, 3 locuri, coltar, cu sau fara sezlong, dupa preferinte.
Complet dehusabila, finisajul picioarelor din lemn de fag este la alegere.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura  metalica.

Sezuturile si spatarele: umpluturi ale pernelor de sezut si spatar cu pene si puf de gasca, alaturi de spuma poliuretanica de inalta densitate, inderformabila. Cu un secret in interiorul pernelor de spatar si al bratelor care au un design identic cu al spatarelor, un mecanism care regleaza independent pozitiile cu usurinta, adaptandu-se si redesenandu-l astfel de fiecare data.

Modelul este complet dehusabil.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.