fbpx

Pier Paolo

Canapea Pier Paolo 2023

Un joc al formelor, canapeua puzzle, disponibila in zeci de module care se pot compune in functie de gustul propriu, nuvola este cel mai ofertant model al nostru. 

Geometrii jucause , posibilitati infinite, sezuturi duble, piese gandite pentru a fi folosite in completa libertate in ideea personalizarii supreme. Elementul central poate fi ales la fel de bine ca element terminal sau separat ca puf, spatarul un modul lateral sau separator intre doua sezuturi, bratul poate deveni sezut cu o alta inaltime, sau masuta.  

Jocul formelor poate fi si al texturilor, sau culorilor, datorita posibilitatilor de asamblare elemente singulare.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din multistrat din lemn si derivate din lemn, imbracata cu poliuretan si husa protectiva.  

Sezuturile si spatarele sunt din poliuretan high-resilience in diferite straturi si dacron. 

Modelul este complet dehusabil.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.