fbpx

piumone

Canapea Piumone 2020

Canapea modulară, customizabilă, cu aspect informal, dezordonat, moale.
Piumone este un sistem de module de dimensiuni diferite, care poți fi folosite împreună sau separat. Double seating, cu șezuturi pe ambele părți, forma lui este indefinită, în continuă mișcare, cu nenumărate posibilități.
Brațele și spătarele acestei canapele sunt de asemenea locuri de șezut, de înălțimi diferite, acesta fiind motivul pentru care au dimensiuni așa generoase.
Structura canapelei este din multistrat de lemn și derivate din lemn, căptușită cu straturi diferite de spumă high resilience, puf și pene de gâscă într-o husă din bumbac compartimentată.
Aceeași construcție o au spătarele și brațele.
Modelul este complet dehusabil, stofă poate fi îndepărtată și curățată.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din multistrat din lemn si derivate din lemn, imbracata cu poliuretan si husa protectiva.  

Umplutura: din poliuretan si puf de gasca cu husa protectiva. 

Modelul este complet dehusabil.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.