fbpx

Richards

Canapea Richards ( de la Keith ) 2019

Linii curate, elegante, Richards urmeaza crezul nostru conform caruia o canapea trebuie sa ne primeasca si in zilele bune si in cele rele.  Comoda, cu perne de spatar cu puf de gasca, disponibile in varianta cu cilindru sau triunghi pentru rezultate estice diferite, Richards este acasa. 

Sezlongul  free backrest richards aminteste de futonul japonez cu spatare mobile si reprezinta chintesenta filozofiei noastre, unde eleganta si functionalitatea se contopesc. Combinatiile posibile sunt multiple, fara a pierde insa functionalitatea intrinseca, spatarele care pot fi asezate cu un gest simplu pe baza, oriunde.

inapoi

Specificatii tehnice

Image
Structura din multistrat din lemn si derivate din lemn, imbracata cu poliuretan si husa protectiva.

Pernele de sezut sunt din poliuretan high-resilience si dacron.

Pernele de spatar sunt din puf de gasca si fibra siliconata , picioare din fier sau fier imbracat in lemn de stejar h 13 cm

Optional modelul poate avea mecanism pat cu saltea din poliuretan, densitate 23, inaltime h 13 cm cu husa din bumbac dehusabila si lavabila.

Modelul este complet dehusabil.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.