fbpx

smooth

Canapea smooth 2020

Canapea Smooth 2020

O canapea esențială, fără nimic în plus, cu detalii subtile, aliniamente curate, Smooth este atemporal. Un model în care am găsit echilibrul perfect între picioare înalte, bază fină, linii zvelte perne de spătar cu puf și șezuturi moi dar ferme.

Smooth este o canapea modulară care are compoziții multiple, canapea simplă, 2, 3, locuri, fotoliu, canapea cu șezlong, canapea cu colț.

Structura canapelei este metalică, pernele de șezut din poliuretan high resilience, spătarele cu puf și pene cu o inimă din poliuretan.

Modelul este complet dehusabil, stofă se îndepărtează și se curăță.

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din fier si lemn, imbracata cu poliuretan  si husa protectiva.

Pernele de sezut sunt din poliuretan high-resilience si dacron.

Pernele de spatar sunt din puf de gasca si fibra siliconata.

Picioare din fier sau fier imbracat in lemn de stejar  h 17 mm.

Modelul este complet dehusabil.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.