fbpx

flou

Canapea flou 2023

inapoi

Specificatii tehnice

Image

Structura din fier imbracata in poliuretan dublat de un tesut de protectie.

Perne de sezut, spatar si bratele sunt umplute cu puf de gasca amestecat cu fibra siliconizata si fulgi de poliuretan dispuse in canale separate, cusute intre ele, imbracate in husa de bumbac cu textura densa pentru a impiedica penele sa iasa.

Husa suplimentara pt brate si spatar din velveteen.

Avand in vedere caracteristicile sale tehnice, canapeaua va capata in timp un aspect moale, trait, formarea cutelor in tesatura este absolut normala si nu poate fi motiv de reclamatie. 

Picioare din fier  inaltime 17cm sau 5cm.

Husa complet detasabila.

Garantie

Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.